Caitlin Jenner

Caitlyn Marie Jenner föddes som William Bruce Jenner 28 oktober 1949 i Mount Kisco, New York. Men har under 2015 genomfört ett könsbyte och heter nu Caitlyn. Som ung man tävlade han i tio kamp och var så bra att han lyckades ta guldmedaljen i Montreal 1976. Hon har två systrar som heter Pam och Lisa, broder Burt förlorade livet i en tragisk bilolycka strax efter Jenner tagit sin guldmedalj i OS. Jenner har varit gift hela tre gånger och har sammanlagt sex barn plus tre stycken bonusbarn. I sitt äktenskap med Chrystie Crownover så fick hon sonen Burt Jenner född 1978 och Casey Jenner född 1980, året efter Casey föddes så tog förhållandet slut. 1981 så gifte hon sig med Linda Tompson ett äktenskap som varade till 1986 och resulterade i sönerna Brandon och Brody födda 1981 och 1983. 1991 så vågade sig Caitlyn på ett tredje giftemål, denna gång med Kris Jenner, ett äktenskap som varade ända fram till könsbytet 2015 och som gav henne döttrarna Kendall och Kylie Jenner och även bonusbarnen Khloe, Kimberly, Kourtney och rob Kardashian.

Genom realityserien Keeping up with the Kardashian som började sändas 2007 så har Caitlyn blivit ett välbekant ansikte världen över, serien har flera miljoner tittare och sänds i länder över hela världen. I serien så får vi följa hela familjen Kardashians liv både till vardags, på semesterresor och vid barnafödslar. Alltså på det mesta.

Innan Caitlyn kom ut med att hon skulle göra en könskorrigering så spekulerade pressen i månader i huruvida det låg till med saken. Till slut så meddelade Caitlyn själv i en intervju att hon bestämt sig för att hon inte längre vill leva sitt liv i en lögn och därmed fullfölja sin önska om att bli kvinna. Caitlyns familj och vänner har varit stöttande under den här tiden och betytt mycket för henne under den turbulenta tid som följde med operationer, uppmärksamhet i pressen och nya livet som kvinna.

I dag har Caitlyn Jenner en egen reality serie som heter I am Cait där vi får hennes nya liv som kvinna. Hennes könsbyte har fått en enorm uppmärksamhet och hon anses vara den mest kända man som genomgått ett könsbyte till kvinna. Denna positiva uppmärksamhet kommer att bana väg för andra som befinner sig i samma situation som Caitlyn var innan sitt könsbyte. Även exfrun Kris Jenner har visat sitt stöd och även tagit in Caitlyn till sin talkshow. Barnen har även dem ställt sig bakom sin pappa och visat sitt stöd under den tuffa tiden.

Nu ser framtiden ljus ut för Caitlyn som älskar sitt nya liv som kvinna och menar att nu är både insidan och utsidan i symbios med varandra. Jenner som föddes 1949 och i dag är 66 år gammal säger att hon inte vill fortsätta sitt liv i lögn utan vara sann mot sig själv de sista åren av sitt liv. Heja modiga Caitlyn och stort lycka till i framtiden, du kommer att hjälpa många generationer efter dig.

Privacy Policy